INSPIRATIE: BABYKAMER JONGEN

Inmiddels is ons zoontje Agüero 10 maanden, en jaa damnn wat gaat het snel.. Mijn lieve kleine stoere mannetje! Ja daar hoort een mooie stoere babykamer bij. Al eerder gaf ik een kijkje in onze babykamer, maar inmiddels zijn we verhuist en heeft onze kleine jongen een grotere kamer gekregen. Nog wel in hetzelfde stijltje, en omdat we het behang zoooo mooi vonden zelfs met hetzelfde behang. Benieuwd? Lees dan verder…

Inspiratie Babykamer

Inbouwkasten

In eerste instantie vonden we deze ingebouwde kasten niet zo geweldig, maar ik zou niet meer zonder kunnen! Ideaal.. zoveel opbergruimte!

In de eerste kast liggen Agüero zijn slaapzakken, dekens en beddengoed. De 2e kast bevat eigenlijk rommel die naar zolder moet.. maar op de een of andere manier al een tijdje daar blijft liggen! In kast 3 liggen luiers en verzorging voorraad, met onderin wat knuffels, speelgoed en dingetjes om nog op te hangen.

Bedje

Agüero zijn bedje met daarachter de grote stoel waarin we iedere avond een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan. Toevallig heb ik van de week zijn hemel weggehaald bij het bed omdat hij hier graag mee ging spelen, nu dus voor de gezelligheid achter de grote leesstoel. Als het avond is en het maandje gaat aan is dit een gezellig en knus hoekje.

Kasten

De kasten: commode en kledingkast. Het zonnetje boven de commode is oud actiemateriaal van mij werk, dit hoorde bij een woezel en pip actie (dankjewel etos), zo zie je dat het ook simpel kan. Bovenop de kledingkast een grote knuffelverzameling voor de kleine man.

Naast de commode hangt ook een groene zak, deze is gevuld met luiers. Verder vind je in en om de commode mijn verzorgingsspulletjes voor Agüero. En niet te vergeten speelgoed, want stilliggen is er niet meer bij… proberen zoet te houden dus haha.

Onder het aankleedkussen heb ik 3 vakjes, 1 met vanalles; thermometer, spenen, pleisters, wattenstaafjes, luierpakketjes van woezel en pip, nagelknipper etc.. de 2e is gevuld met spuuglapjes en washandjes. De laatste is gevuld met hydrofiele doeken.

De bovendste lade van de commode is gevuld met rompers (links korte mouw, rechts lange mouw), slabbetjes en sokken.

En nog even een kijkje in deze overvolle kledingkast.. Ohja die tas op de grond is de logeer/dagjeweg tas , deze is van de LionKing, gekocht bij de Primark een vlak na de geboorte voor ongeveer €10, LOVEIT! Doei stomme lelijke luiertas waar ik belachelijk veel geld aan uitgaf #nooitmeer..

Bovenin een stapel truien, een stapel lange mouwen en een stapel korte mouwen. En aan de hangers met name vesten, blousjes en jassen. Onderin liggen pyamas, huispakjes en broeken. In de la ligt weer van alles, schoenen, sjaals, mutsen, kruik etc.

Nog even een video impressie …

Snapchat: yentlvr.yvr

IKEA

(Bijna) Alles is van de IKEA! Interesse? Hieronder de links van een aantal meubels en accessoires! Thank me later..

Commode €149

Kledingkast €159

Bedje €99,95

Commodemandjes €9,99

Luieropbergzak €4,99

Wandopberger €4,99 ( deze hebben we maar moeten we nog ophangen )

Ladeverdelers ( geen link kunnen vinden )

Maan lamp  €7,99

Tot slot..

Een standaard blauwe babykamer vonden wij niet zo spannend, daarom hebben we dus ook onze eigen draai eraan gegeven. Of Agüero het ook mooi vind? Don’t know.. hij slaapt er in ieder geval lekker! De kamer is eigenlijk nog steeds niet af… ik wil graag nog een boekenplank en wat foto’s etc ophangen. Maar er komt een dag dat ik dat kan showen!

Wat vinden jullie van Agüero zijn kamer?  Hebben jullie nog een leuke aanvulling voor in zijn kamer? En hoe delen jullie je kasten in? Laat het me weten in een reactie.. 

Lots of love

YentlVR

Dit artikel bevat geen producten/diensten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Geef een reactie