Over Yentl

Hallo allemaal!

Mijn naam is Yentl, ik ben 25 jaar en woon sinds 2012 in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Burgh-Haamstede, een rustig dorpje in Zeeland. Ik ben in Rotterdam komen wonen om mijn studie Logistiek en Economie te kunnen volgen aan Hogeschool Rotterdam. In juli 2016 ben ik afgestudeerd en inmiddels woon ik samen met mijn vriend, nog steeds in Rotterdam.

Sinds 2009 werk ik met ontzettend veel plezier bij Etos. Mede door mijn werk heb ik mijn passie voor beauty, health en personal care gevonden. Daarnaast ben ik zelf altijd bezig geweest met beauty, fashion en lifestyle. Ik word er blij van! Sinds 2 jaar ben ik ook trotse mama van ons eerste kindje. En dit betekent dat ik er zomaar een passie bij heb gekregen: mama zijn.

Mijn blog YentlVR.nl

Met mijn blog hoop ik vele moeders te inspireren om zichzelf niet te vergeten. Juist wij mogen het mooiste en beste van onszelf laten zien.

Mijn blog YentlVR.nl bestaat uit productreviews, tips en tricks, outfits, make-up looks, inspiratie, recepten, verhalen, ervaringen en nog veel meer. Van budget tot high-end! Jullie kunnen ervan op aan dat mijn mening, kennis  en advies altijd eerlijk en oprecht is. Ik vind het heerlijk om mijn passie via deze weg met jullie te delen.

Enjoy!

Lots of Love 

YentlVR